Puinrecycling

Puinrecycling

Puin ontstaat tijdens het slopen en/of verbouwen. Het is zaak dit puin professioneel te scheiden en de materialen die hergebruikt kunnen worden eruit te halen. Vandaag de dag is recycling een absolute noodzaak geworden. Grondstoffen worden schaarser en de natuur wordt te zwaar belast door ons afval en de vele restproducten. Wij zetten ons dan ook in om u te voorzien van de noodzakelijke puinrecycling voor bedrijven en particulieren.

Vooruitstrevend in recycling

Vrijgekomen puin kan door een geavanceerde puinbreker worden verwerkt tot verschillende soorten en fracties recyclinggranulaten. Deze granulaten gebruiken we voor toepassingen in GWW-werken (Grond/Weg/Waterbouw) en als toeslagmateriaal in de betonindustrie. Omdat wij het milieu belangrijk vinden, zoeken we samen met gerenommeerde onderzoeksinstituten naar nieuwe toepassingen voor gerecyclede producten. De gehanteerde werkwijze en de verwerkte producten staan onder continue kwaliteitscontrole met strikte normen. Wij zijn gecertificeerd voor recyclinggranulaten volgens de vigerende BRL 2506. Wij recyclen onder andere:

  • Metselpuin

  • Betonpuin

  • Alle andere soorten gesteente

  • Teervrije asfalt

Puinrecycling met de mobiele breker van Stolwerk
Stolwerk puinrecycling
Mobiel puinbreken naar aanleiding van de sloop
Mobiele puinbreker
Puinrecycling in Breda

Mobiel puin breken

Recycling verdient een professionele aanpak. Jaarlijkse recyclen wij als verwerkingsbedrijf uit Breda op een efficiënte, milieuvriendelijke en duurzame wijze miljoenen kilo's restproducten. Van alle soorten metalen tot puin, hout en kunststoffen. Ook kunnen we mobiel puin breken op locatie. De producten die wij breken zijn menggranulaat 0/31,5 betongranulaat 0/31,5 Hydraulisch menggranulaat 0/45 en Hydraulisch betongranulaat 0/45. Met een capaciteit van circa 2.000/2.500 ton per dag is geen enkel werk ons te groot!