Over ons

Allround sloop, asbestsanering en puinrecycling bedrijf uit Breda

Stolwerk staat voor 'werken met beleid' en is gespecialiseerd in het verzorgen van gecompliceerde sloopwerken, asbestsanering en puinrecycling. De naam is al meer dan 60 jaar een begrip in de regio Breda. Bijzonder veel aandacht wordt besteed aan de scholing en kwalificatie van onze medewerkers. De combinatie van technologie, kennis en inzet staan garant voor topkwaliteit in ons uitgebreide dienstenpakket.

Stolwerk Breda

Stolwerk Sloopwerken en Asbestsanering is gevestigd te Breda en al 65 jaar lang een gedreven en bedreven sloopbedrijf uit Breda. Wij bieden diverse diensten voor particulieren en bedrijven, waarbij veiligheid en duurzaamheid voorop staan. Een groot aantal bedrijven en instellingen uit zowel binnen- en buitenland maakte graag gebruik van ons uitgebreide dienstenpakket. Ook bij de sloop van de Berlijnse muur was Stolwerk het enige Nederlandse bedrijf dat hierbij betrokken was.

Advies

Wij garanderen u een erkend en gecertificeerd sloop-, asbestsanerings-, transport- en recyclebedrijf; het gebruik van de modernste technieken en professioneel en gediplomeerd personeel. Door onze jarenlange ervaring is Stolwerk de aangewezen partij voor het geven van advies. Met een team van gedegen specialisten kunnen wij u helder en simpel uitleggen hoe u het best kun slopen, saneren of recyclen. Samen met u en uw bedrijf bekijken wij welke eenvoudige aanpassingen gedaan kunnen worden zodat uw schadelijke uitstoot wordt geminimaliseerd. Voor een compleet recycle- of sloopplan kunt u natuurlijk ook altijd bij ons terecht.

De Heezen Bedrijven

Met ingang van 1 januari 2021 maakt Stolwerk deel uit van de Heezen Bedrijven, een Nederlands familiebedrijf met meer dan 10 werkmaatschappijen en ruim 300 medewerkers. We werken met de kracht van een groot concern, maar met de korte lijnen, charme en betrouwbaarheid van een familiebedrijf. Samen sterk voor morgen.