Over ons

Allround sloop, asbestsanering en puinrecycling bedrijf uit Breda

Stolwerk staat voor werken met beleid en topkwaliteit: gedreven en bedreven. We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van gecompliceerde sloopwerken, asbestsanering en puinrecycling. De naam is al meer dan 60 jaar een begrip in de regio Breda. Bijzonder veel aandacht wordt besteed aan de scholing en kwalificatie van onze medewerkers. De combinatie van technologie, kennis en inzet staan garant voor topkwaliteit in ons uitgebreide dienstenpakket.

Stolwerk

Stolwerk Sloopwerken en Asbestsanering B.V. is gevestigd te Breda en al 65 jaar lang een gedreven en bedreven sloop-, asbestsanerings- en puinrecyclingbedrijf. Wij bieden diverse diensten, waarbij veiligheid en duurzaamheid voorop staan. Een groot aantal bedrijven en instellingen uit zowel binnen- en buitenland maakte graag gebruik van ons uitgebreide dienstenpakket. Ook bij de sloop van de Berlijnse muur was Stolwerk het enige Nederlandse bedrijf dat hierbij betrokken was. Wij garanderen u de modernste technieken en professioneel, opgeleid personeel. Voor een compleet sloop- en recycleplan kunt u bij ons terecht.

Heezen Bedrijven

Met ingang van 1 januari 2021 maakt Stolwerk deel uit van de Heezen Bedrijven, een Nederlands familiebedrijf met meer dan 10 werkmaatschappijen en ruim 300 medewerkers. We werken met de kracht van een groot concern, maar met de korte lijnen, charme en betrouwbaarheid van een familiebedrijf. Samen sterk voor morgen.