Sloopwerken

Sloopwerken

Als sloopaannemer verrichten wij de kleinste tot grootste soorten sloopwerken. Ons gespecialiseerd, ervaren team beschikt over de juiste kennis en kunde. Het slopen van gebouwen en/of objecten moet zo veilig, zorgvuldig en milieu-efficiënt mogelijk gebeuren. Hierbij zijn uiteraard korte doorlooptijden en een strakke planning essentieel. De te slopen gebouwen worden eerst door ons handmatig ontdaan van herbruikbare materialen. Daarna vinden zich de sloopwerken zorgvuldig en veilig plaats. Alle afkomende materialen worden naar erkende verwerkers vervoerd, waarbij we de puinrecycling in eigen beheer hebben.

Stolwerk Sloopwerken

Specialist in totaalsloop

Stolwerk is al sinds 1953 gespecialiseerd in complexe totaalsloop. Maar ook voor kleinschalige sloopwerkzaamheden kunt u heel goed bij ons terecht. Binnen een kort tijdsbestek en strakke planning realiseren wij uw totaalsloop, zorgvuldig en veilig. Om uw sloopwerken zo goed mogelijk uit te voeren, starten we met een gedetailleerd projectgebonden sloopplan. Daarbij stellen we veiligheid voorop en maken we uiteraard een inventarisatie van alle te verwachten afvalstromen. Door middel van innovatieve sloopmethoden en gekwalificeerd personeel realiseren wij uw project zorgvuldig en efficiënt.

Meer dan alleen slopen

Voor alle afkomende materialen maken wij gebruik van een erkend verwerker. Zo wordt het sloophout bijvoorbeeld afgevoerd naar onze meubelmakerij, waar wij dit hout een tweede leven geven als tuinmeubel of interieurmeubel. Eventuele kozijnen en/of deuren worden voorafgaand aan de sloop gedemonteerd en voor direct circulair hergebruik ingezet.

Tijdens de sloopwerken streven we naar een zo laag mogelijk brandstofverbruik en nemen wij maatregelen met betrekking tot stofbestrijding, door bijvoorbeeld het gebruik van een waterkanon of vernevelaar. Vervolgens kunnen wij het waar nodig aanvullen met zand en dit uitvlakken. Tot grote tevredenheid maken vele partijen gebruik van onze diensten. We staan voor kwaliteit en werken met beleid, sinds 1953.